Mjölby padel och hotell AB • Mjölby

Invester i Padel- och hotellverksamhet i Mjölby

En fastighetsutvecklare uppför nu en padel- och hotellverksamhet i Mjölby. Lånet löper upp till 11 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant, proprieborgen samt aktiepant.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu en industribyggnad och hotell i Mjölby, ca 25 km från centrala Linköping med nära anslutning till E4:an. Hyreskontrakt med 10 års löptid har tecknats för 100 % av lokalytan. Hyresgästen kommer att bedriva hotell- och padelverksamhet med totalt 14 hotellrum och sju padelbanor

Byggnationen pågår och färdigställandet beräknas till maj 2022. Fastigheten har värderats till ca 34 mkr (värdetidpunkt oktober 2021) i färdigställt skick och vinstmarginalen i projektet beräknas till ca 18 %. Koncernen, vars moderbolag ställer borgen för det aktuella lånet, har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning.

Bolaget lånar nu in upp till 15 mkr för att delfinansiera byggnationen av padel- och hotellverksamheten. Lånet löper upp till 11 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant, proprieborgen samt aktiepant.

Investeringens styrkor

  • Bottenpant
  • 100 % uthyrningsgrad
  • Erfaren fastighetsutvecklare

Rejst kapital
15 000 000 SEK
Antal investorer
3
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 11 mån
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
100 000 SEK
Lånenummer
#21169-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.