Brf Staden Södra 3 • Gotland

Invester i Efterfrågat bostadsprojekt nära Visby

Investera i den tredje etappen av ett pågående projekt på Gotland där den första och andra etappen är färdigställda och slutsålda. Lånet löper upp till 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.
Arkitektritad husmodell HANSA.
Arkitektritad husmodell HANSA.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu en tredje etapp i ett pågående bostadsprojekt strax utanför Visby. Etapp 3 avser totalt 19 bostäder i form av moderna parhus och Attefallshus. Markarbetet, inklusive dragning av rör och gjutning av plattor, är färdigställt för fyra hus och etappen beräknas färdigställas i maj-juni 2021.

Totalt uppgår projektet till ca 100 bostäder fördelat på sex etapper och efterfrågan i området är stor. Första och andra etappen om 29 bostäder är färdigställda och slutsålda. Båda etapper delfinansierades via Tessin med lån som har blivit återbetalda till investerarna. Återbetalningen av det aktuella erbjudandet planeras ske genom försäljningsintäkterna från etapp 3 där vinstmarginalen beräknas uppgå till ca 20 %.

Bolaget lånar nu in upp till ca 15 mkr, med möjlighet till överteckning, i en första kapitalresning för att delfinansiera byggnationen av etapp 3. En andra kapitalresning väntas genomföras under vintern 2020 samt en tredje under våren 2021. Lånet löper upp till 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Byggnation i full gång
  • Etapp 1 och 2 slutsålda
  • Två återbetalda kapitalresningar

Rejst kapital
20 420 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
212
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#20211-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.