Schlyter 3 Förvaltning AB • Stockholm

Invester i Nybyggeri i ekspansive Aspudden

Invester i udviklingen af fire ejendomme i populært boligområde i Stockholm. Lånet løber over 12-24 måneder med 12 % årligt afkast og sikres med ejendomspant, selvskyldnerkaution samt midler på pantsat konto.

Översikt

Fastighetsutvecklaren planerar att uppföra 91 bostadsrättslägenheter i populärt bostadsområde utanför Stockholm. Byggnationen förutsätter att en ny detaljplan antas och besked om önskad detaljplaneändring väntas erhållas under hösten 2018. Alternativet är att bebygga fastigheterna enligt rådande detaljplan, vilket skulle innebära ett bostadsprojekt om totalt 47 lägenheter.

Bolaget har tidigare rest kapital via Tessin, i projekten "Prisbelönt utvecklare med exklusiva bostäder", "Nyproduktion och ombildning i Mälardalen" och "Smålägenheter i Aspudden".

Projektägaren har även stått bakom två tidigare kapitalresningar via Tessin, "Renovering av sekelskiftesfastighet" och "Förvärv och ombyggnation i toppläge". Båda projekten återbetalades till investerarna under våren 2017.

Bolaget lånar nu in upp till 10 mkr i en första kapitalresning för att refinansiera ett befintligt lån och därmed frigöra kapital för att delfinansiera det aktuella projektet. Lånet löper över 12 - 24 mån med 12 % årsavkastning och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt medel på pantsatt konto.

Projektets styrkor

  • 12 % årsavkastning
  • Fastighetspant
  • Företrädare står bakom två återbetalda kapitalresningar via Tessin

Restkapital på 5 dage
10 060 000 SEK
Forlænget løbetid
Antal investorer
119
Investeringstype
Lån
Løbetid
12-14 måneder
Årligt mål for afkast
12 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#18119-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto