Axxonen Properties • Stockholm

Invester i Boutique-lejligheder på Östermalm

Hurtigt voksende ejendomsudvikler på Östermalm søger kapital for at fremskynde udviklingen af sin projektportefølje.

Det som idag är en välkänd fastighetsutvecklare startade som ett fastighetsbolag 2004 och har sedan dess förvärvat, förvaltat och utvecklat över 400 lägenheter.

Bolaget har idag pågående utvecklingsprojekt i Stockholm med ett totalt försäljningsvärde överstigande 250 MSEK. Tills nyligen ägde bolaget (51%) även en förvaltningsportfölj med drygt 100 lägenheter i Karlstad, vilken avyttrades under sommaren 2015 i syfte att koncentrera verksamheten till bostadsutvecklingen i Stockholm.

En växande pipeline av i första hand bostäder och konverteringsprojekt i Stockholm gör att fastighetsutvecklaren står inför en kraftig expansion. Bolaget söker nu kapital för att verkställa och realisera pågående projekt samt att på ett ansvarsfullt sätt tillvarata de projektmöjligheter som bolaget har i en växande pipeline.

Investeringens styrkor

  • Preferensaktie - 11 % årlig avkastning
  • Gediget track-record med projekt i A-lägen
  • Kurspotential vid framtida notering

Att reservera andelar är en icke-bindande intresseanmälan där du indikerar beloppet du kan tänka dig att investera. Inom någon dag får du sedan ett utförligt investeringsmemorandum, en legal granskning, finansiella rapporter samt en digital teckningsamälan.

Restkapital på 49 dage
16 490 000 SEK
Konkurs indledt
Antal investorer
143
Investeringstype
Præferenceaktier
Årligt mål for afkast
11 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#15104-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.