Hur påverkas mina investeringar av coronaviruset? Tessin svarar på frågor om det rådande läget. Läs mer

Tessin rekryterar – Välkommen Gabriella Ljungstedt!

Tessin rekryterar – Välkommen Gabriella Ljungstedt!

Sedan ett par veckor tillbaka har vi en ny medlem i Tessin-teamet, Gabriella är vår nya marknadsassistent. Gabriella kommer att arbeta med marknadsföring, event och PR och få fler personer att ansluta till Tessins nätverk.

Gabriella, välkommen till Tessin.se! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad har du gjort tidigare?

Jag har studerat ekonomi med inriktning marknadsföring och kommunikation vid Uppsala universitet. Efter det började jag jobba i mediabranschen och kommer senast från produktionsbolagen Strix och Hard Hat media där jag jobbade som projektledare. Efter att ha producerat reklam i två år valde jag att söka mig tillbaka till marknadsarbetet och letade därför efter ett arbete där jag kan kombinera mina erfarenheter från studier och produktionsbolag. Då dök det upp en ledig tjänst på Tessin och nu är jag här!

Vad var det som lockade med jobbet på Tessin?

Möjligheten att få jobba i ett startup-bolag vilket jag tyckte var en spännande utmaning och en grym erfarenhet. Jag tyckte det vore otroligt kul att tillsammans med resten av teamet få Tessin att växa. Jobbet är en lysande möjlighet för mig att utmana mina kunskaper och utvecklas. Att fastighetsbranschen just nu är glödhet gjorde att tjänsten kändes ännu mer lockande.

Du har jobbat med oss i ett par veckor nu, vad är ditt intryck av Tessin.se?

För det första så är det ett riktigt härligt team. Jag trivs i gänget och killarna är supertrevliga. Det är högt tempo och alla jobbar tight sammansvetsade. Jag gillar att det nytänkande och banbrytande som Tessin står för.

Vad gör du om 10 år?

Om 10 år tror jag att Tessin är ett framgångsrikt globalt företag där jag fortfarande är verksam. Alternativet är att entreprenörsandan från Tessins grundare har smittat av sig på mig och jag har startat eget.

Hur löser vi bostadsbristen?

Bygg på höjden, eller varför inte i luften?

Favoritfastighet?

I Stockholm, T-house på Birger Jarlsgatan. Tornet är helt otroligt!

Du kanske även gillar: