Hur påverkas mina investeringar av coronaviruset? Tessin svarar på frågor om det rådande läget. Läs mer

Hej Matti Lukkarinen!

Hej Matti Lukkarinen!

Sedan ett par veckor har vi en ny stjärna på kontoret. Matti kommer att arbeta med kundrelationer och content marketing. Konkret innebär det att Matti kommer att sammanställa det bästa av det mesta i fastighetsbranschen för ni som användare ska få insikt i hur man tänker kring fastighetsinvesteringar.

Matti, välkommen till Tessin.se! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad har du gjort tidigare?

Jag pluggar till Fastighetsekonom på KTH, gillar film, musik och löpning. Bodde tidigare strax söder om London och flyttade dit med ursprungsplanen att jobba i en bar, men hamnade istället på Amex. Jobbade där med konflikthantering och sälj men såg potentialen i fastighetsbranschen och flyttade hem för att börja på KTH.

Vad var det för potential som du såg?

Fastighetsägarna tjänade en del pengar men verkade inte vara särskilt effektiva i många delar av sin verksamhet. I Sverige låg branschen nära finansbranschen, innefattade många intressanta områden och var i behov av förändring - vilket kräver nytänkande och mod. Jag såg att de flesta i branschen var Civilingenjörer från KTH, så jag körde på det.

Du har jobbat med oss i ett par veckor nu, vad är ditt intryck av Tessin.se?

Jag gillar Tessin.se och teamet starkt! Det är bra killar och deras tankegångar innefattar de delar som jag gillar; nytänkande, enkelhet och kvalitet. Eftersom jag studerar en del kommer jag i början jobba mycket på distans men hoppas framöver kunna spendera mer tid på kontoret.

Vad gör du om 10 år?

Om jag inte jobbar för Tessin så kommer jag förmodligen jobba någonstans mellan konsult- och finansbranschen inom fastigheter, springa höghöjdslopp och leva gott!

Om du var en fastighetsutvecklare hur skulle du finna en luftballong användbar?

Jag skulle skriva ”företagets namn kommer att bygga bostäder här, vill du investera? Hitta oss på Tessin.se” och hissa upp den i skyn.

Du kanske även gillar: