Hur påverkas mina investeringar av coronaviruset? Tessin svarar på frågor om det rådande läget. Läs mer

Invester i Lekeland med lange leieavtaler

Sverige

Nordens største lekelandkjede er tilbake! Nå har du mulighet til å investere i tre nye lekeland for en ledende bransjeaktør. 12-årige leiekontrakter er opprettet for den aktuelle eiendommen, og prosjekteieren har allerede inngått avtale med en langsiktig eier for to av lekelandene.

Översikt

En fastighetsutvecklare har tidigare uppfört lekland för Leo's Lekland i Karlstad och Sundsvall. Det senare delfinansierades via Tessin under 2015. Leo's Lekland i Sundsvall inviges i februari i år och lockade mängder av leksugna barn och vuxna som stojade runt i den 4 000 kvadratmeter stora lokalen bland rutschbanor, klätterställningar och studsmattor.

Strax efter den lyckade premiären återbetalades investeringen inklusive den överenskomna årsavkastningen motsvarande 11% till Tessins investerare.

Tre nya lekland

Fastighetsutvecklaren har nu tecknat 12-åriga hyresavtal med Leo’s Lekland för att uppföra ytterligare tre lekland. Samtliga lekland är redan sålda till samma köpare som tidigare köpt leklanden i Karlstad och Sundsvall. Byggnationen utförs av byggfirman som uppfört de två tidigare leklanden.

Projektets styrkor

  • Etablerad och beprövad samarbetsform mellan P.E Invest, Leo's Lekland, köparen samt byggfirman
  • 12-åriga hyresavtal och försäljning av leklanden innan byggstart
  • Totalentreprenad med färdigställandeförsäkring