Sijoita Kiinteistökehittäjä, jolla on houkuttelevia projekteja

Tukholma

Sijoita kiinteistökehittäjään, joka on osaomistajana noin 320 asuntoa käsittävässä hankesalkussa. Salkun arvioitu myyntiarvo on noin 1,2 miljardia kruunua. Laina-aika on noin 6–12 kuukautta ja vuosikorko 10 %. Lainan vakuudeksi annetaan henkilökohtainen takaus, omavelkainen takaus sekä rajoitettu osakepantti.

Krutviken
Krutviken

Översikt

En bostadsutvecklare innehar tillsammans med ett antal partnerbolag en projektportfölj som motsvarar ett uppskattat försäljningsvärde om ca 1,2 miljarder kronor. Projekten består framförallt av nyproducerade bostadsrättslägenheter som uppförs i bland annat Karlskrona och Stockholmsområdet.

Bolaget har i flera av sina projekt ett nära samarbete med en välrenommerade arkitekt, som till exempel ritat den svenska ambassaden i Washington och shoppingcentret Emporia i Malmö.

Bolaget lånar nu in upp till 5 mkr för att delfinansiera pågående och planerade fastighetsprojekt. Lånet löper över ca 6 - 12 månader med en årsavkastning om 10 % och säkerställs med personlig borgen, proprieborgen och begränsad aktiepant.

Projektets styrkor

  • Kort löptid
  • Personlig borgen
  • Minsta investering 30 000 kr