Miten koronavirus vaikuttaa sijoituksiini? Tessin vastaa yleisimpiin kysymyksiin! Lue lisää

Sijoita Loppuunmyytyjä omakotitaloja Haningessa

Tukholma

Sijoita kahden jo myydyn omakotitalon rakentamiseen Haningessa. Asuntojen on tarkoitus valmistua kesän 2018 aikana. Lainan vuosikorko on 10 %, ja takaisinmaksu suoritetaan 6–12 kuukauden kuluttua.

VardagsrumVardagsrum

Översikt

En fastighetsutvecklare som arbetar med renovering, konvertering och produktion av bostäder i Storstockholmsområdet, uppför två fristående villor med 7 RoK om 146 kvm. Båda villorna är sålda och handpenning om 100 000 - 150 000 kr har erlagts av köparna. Bygglov har vunnit laga kraft och byggstart är planerad till början av februari 2018.

Bostäderna uppförs i det nya bostadsområdet Runsten i Haninge kommun, ca 30 min från Stockholm city. I området ligger Runsten Equestrian, ett av nordens största ridhus med tävlings- och träningsanläggning som planeras bli en del av kärnan i det nya området. Villorna är ett av de första projekten som uppförs i Runsten, och totalt ska 210 bostäder byggas i området.

Bolaget lånar nu in ca 7,7 mkr för att delfinansiera uppförandet av villorna. Lånet löper över 6 - 12 månader med en årsränta om 10 % och säkerställs med bottenpant i fastighet samt aktiepant.

Projektets styrkor

  • Slutsålt projekt
  • Bottenpant i fastighet
  • 6 - 12 mån löptid