Kittelfjäll Exploatering 2018 AB • Kittelfjäll

Invest in Fjällstugor i populära Kittelfjäll

Investera i uppförandet av fem fritidshus i skidorten Kittelfjäll i Västerbottens län. Husresningen påbörjas inom kort och bostäderna beräknas vara inflyttningsklara till december 2020. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna samt proprieborgen.

Översikt

En bostadsutvecklare uppför nu fem fritidshus i bostadsrättsform i skidorten Kittelfjäll. Byggarbetet är i full gång och markarbetet har redan färdigställts. Även markbäddar med vatten, avlopp och el är framdragna. Första två husen har levererats och husresningen planras påbörjas så fort snömängden på plats har minskat. Projektet beräknas färdigställas till december 2020.

Bolaget som ställer borgen för lånet har tidigare genomfört ett flertal fritidshusprojekt bland annat i Vemdalen, Jokkmokk och Kittelfjäll. De omsatte ca 20 mkr under 2018 och redovisade en total balansomslutning om ca 23 mkr med en soliditet om ca 65 % under samma räkenskapsår.

Bolaget lånar nu in upp till 3 mkr för att delfinansiera byggnationen av projektet. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt
  • Påbörjat byggnation
  • Låg belåningsgrad
Capital raised
3 100 000 SEK
Repaid
Number of investors
1
Investment type
Loan
Time to maturity
upp till 12 mån
Annual target for return
8 %
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#19164-1

This project has been completed and is not available for reservations.

Register account