Åhus Invest 2 i kvadrat AB • Kristianstad

Invest in Parhusprojekt med 6/6 bokade enheter

Investera i ett parhusprojekt strax utanför Kristianstad. Fastighetsutvecklaren planerar att uppföra tre parhus med totalt sex bostäder. Lånet löper upp till 18 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu tre parhus med totalt sex bostäder i Åhus, strax utanför Kristianstad. Alla sex enheter är sålda med bokningsavtal och tillträde beräknas till mars-april 2021. Infrastruktur är på plats och markarbetet har påbörjats genom grusning och schaktning. Projektet värderas till ca 19 mkr i färdigställt skick (värdetidpunkt februari 2020) med en belåningsgrad om ca 61 %.

Teamet bakom projektet har lång erfarenhet och har uppfört ett liknande parhusprojekt på angränsande fastigheter som nu är i sitt slutskede. Projektet är slutsålt och inflyttning är beräknad till juni 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 3 mkr för att delfinansiera byggnationen. Den aktuella resningen är första lyftet i ett byggkreditiv bestående av 4-5 lyft under våren 2020. Lånet löper upp till 18 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Erfaret team
  • Fastighetspant
  • 6/6 bokade enheter

Capital raised
3 060 000 SEK
Repaid
Number of investors
44
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 18 mån
Annual target for return
8 %
Minimum amount to invest
30 000 SEK
Loan number
#20133-2

This project has been completed and is not available for reservations.

Register account