Lark Fastighet AB • Idre

Invest in Fjällhus i expansiv skidort

Investera i nybyggnationen av åtta parhus placerat mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Översikt

Ett fastighetsbolag uppför nu första etappen av ett projekt om åtta parhus mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll som invigdes i december 2019. Byggnationen är i full gång och markarbete, isolering och dragning av vatten är färdigställt. Sex av åtta plattor är gjutna och arbetet med de resterande två plattorna återstår. Tre husstommar är på plats och resningen av det fjärde huset pågår.

I dagsläget är sju av 16 bostäder sålda med förhandsavtal. Första huset innebärande två lägenheter beräknas vara klara för tillträde under mars 2020 och de resterande sju husen färdigställs löpande fram till juni 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 13 mkr i en andra planerad kapitalresning för att delfinansiera byggnationen av projektet. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • ca 45 % sålt
  • Fastighetspant
  • Långt gången byggnation
Capital raised
13 070 000 SEK
Repaid
Number of investors
167
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 12 mån
Annual target for return
9 %
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#20143-1

This project has been completed and is not available for reservations.

Register account