Lark Fastighet AB • Idre

Invest in Pistnära parhus i fjällen

Investera i nybyggnationen av 16 bostäder fördelade på åtta parhus placerat mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll. Markarbetet är påbörjat och husen beräknas vara inflyttningsklara sommaren 2020. Lånet löper upp till 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant med bästa rätt samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu första etappen av ett fjällhusprojekt om åtta parhus med totalt 16 bostadsrätter mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll. Idre Himmelfjäl invigs julen 2019 med sina första åtta liftar och ca 18 nedfarter. Husen är framtagna i samarbete med Semrén & Månsson och representerar en modern design samtidigt som stor hänsyn har tagits till miljö och natur.

I dagsläget är sex av 16 bostäder bokade och ytterligare tre bokningsavtal väntas signeras inom kort. Fyra grunder är klara för stomresning och just nu pågår gjutning av resterande fyra parhusgrunder. Första stommen leveras i början på december och husen beräknas stå inflyttningsklara sommaren 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 10 mkr för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med bottenpant samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt
  • Läge nära aktiviteterna
  • Markarbetet i slutfas
Capital raised
10 180 000 SEK
Repaid
Number of investors
63
Investment type
Loan
Time to maturity
upp till 12 mån
Annual target for return
10 %
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#19160-1

This project has been completed and is not available for reservations.