Mjölby padel och hotell AB • Mjölby

Invest in Padel- och hotellverksamhet i Mjölby

En fastighetsutvecklare uppför nu en padel- och hotellverksamhet i Mjölby. Lånet löper upp till 11 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant, proprieborgen samt aktiepant.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu en industribyggnad och hotell i Mjölby, ca 25 km från centrala Linköping med nära anslutning till E4:an. Hyreskontrakt med 10 års löptid har tecknats för 100 % av lokalytan. Hyresgästen kommer att bedriva hotell- och padelverksamhet med totalt 14 hotellrum och sju padelbanor

Byggnationen pågår och färdigställandet beräknas till maj 2022. Fastigheten har värderats till ca 34 mkr (värdetidpunkt oktober 2021) i färdigställt skick och vinstmarginalen i projektet beräknas till ca 18 %. Koncernen, vars moderbolag ställer borgen för det aktuella lånet, har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning.

Bolaget lånar nu in upp till 15 mkr för att delfinansiera byggnationen av padel- och hotellverksamheten. Lånet löper upp till 11 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant, proprieborgen samt aktiepant.

Investeringens styrkor

  • Bottenpant
  • 100 % uthyrningsgrad
  • Erfaren fastighetsutvecklare

Capital raised
15 000 000 SEK
Number of investors
3
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 11 mån
Annual target for return
8 %
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#21169-1

This project has been completed and is not available for reservations.

Register account