Nellie Mahmoud Fastigheter AB • Linköping

Invest in Hyresrätter med bottenpant i Linköping

12 hyresrätter uppförs bredvid universitetet i Linköping. Lånet löper upp till 18 mån med 9 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.
Linköping Integrationen 8 och 12 idag
Linköping Integrationen 8 och 12 idag

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare bygger nu hyresrätter precis vid Linköpings universitet. Totalt kommer 12 bostäder på ett till fyra RoK att byggas i form av fyra radhus och ett parhus. Bygglov är beviljade och markarbetet väntas påbörjas inom kort. Tillträde beräknas till Q1 2022. I dagsläget råder bostadsbrist i Linköpings kommun som väntas kvarstå de kommande fem åren.

Fastigheterna är belägna i den expansiva stadsdelen Vallastaden som ligger ca 4 km från Linköpings centrum och i närområdet finns servicefunktioner, kommunikationer samt ett naturreservat. Värdet på fastigheterna efter färdigställande väntas uppgå till ca 32 mkr (värdetidpunkt september 2020) med en vinstmarginal på ca 17 %.

Bolaget lånar nu in upp till 12,5 mkr i en första resning för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 18 mån med 9 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Bottenpant
  • Erfaret team
  • Vinstmarginal ca 17 %

Capital raised
12 590 000 SEK
Repayment postponed
Number of investors
22
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 18 mån
Annual target for return
9 %
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#20251-1

This project has been completed and is not available for reservations.