Bostadsrättsföreningen Concordia 3 • Sundsvall

Invest in Havsnära bostadsrätter i Sundsvall

Investera i nyproduktionen av 18 bostadsrätter precis vid havet. Försäljningen är påbörjad och 12 av 18 bostäder är sålda med bindande förhandsavtal. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs genom fastighetspant med bästa rätt och proprieborgen.

Översikt

Ett fastighetsbolag uppför nu 18 nyproducerade bostadsrätter vid Norra kajen, ett stenkast från Sundsvalls centrum. Bygglov är beviljat och byggnationen påbörjas inom kort. Försäljningen påbörjades i mars och i dagsläget är 12 av de 18 objekten sålda med bindande förhandsavtal. Samtliga bostäder beräknas stå inflyttningsklara i november/ december 2020.

Teamet bakom projektet har tidigare uppfört totalt 48 bostadsrätter på angränsande fastigheter vid Norra kajen. Bolaget som ställer proprieborgen visade en soliditet på 95 % per senaste bokslut.

Bolaget lånar nu in upp till 8 mkr för att delfinansiera byggnationen av det aktuella projektet. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs genom fastighetspant med bästa rätt och proprieborgen.

Projektets styrkor

  • 12 av 18 objekt sålda med bindande förhandsavtal
  • Proprieborgen med soliditet på 95 %
  • Fastighetspant med bästa rätt

Capital raised
8 120 000 SEK
Repaid
Number of investors
94
Investment type
Loan
Time to maturity
upp till 12 mån
Annual target for return
8 %
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#19143-1

This project has been completed and is not available for reservations.

Register account