Falsterbo Invest i Kvadrat AB • Falsterbo

Invest in Markförvärv med bottenpant i Falsterbo

En fastighetsutvecklare förvärvar mark i centrala Falsterbo i syfte att ta fram en detaljplan för att möjliggöra byggnation av bostäder. Lånet löper upp till 24 mån med 9 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheten samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare förvärvar nu mark med toppläge i centrala Falsterbo i syfte att ta fram en detaljplan för byggnation av bostäder. I dagsläget är fastigheten obebyggd med klassifikationen industritomt. Under lånets löptid kommer en detaljplan att arbetas fram för att möjliggöra byggnationen.

I närområdet finns Skanörs havsbad och två olika golfbanor. Fastigheten ligger ca 35 min från centrala Malmö med goda kommunikationer via Malmö Centralstation, Öresundsbron och Malmö Airport. Teamet bakom projektet är erfarna fastighetsutvecklare som tidigare rest kapital via Tessin, varav ett parhusprojekt som återbetalades till investerarna i juni 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 2,6 mkr för att refinansiera markförvärvet. Lånet planeras återbetalas genom försäljning av fastigheten alternativt refinansiering. Lånet löper upp till 24 mån med 9 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheten samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Bottenpant
  • En återbetald kapitalresning via Tessin
  • Eftertraktat läge

Capital raised
2 610 000 SEK
Repaid
Number of investors
29
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 24 mån
Annual target for return
9 %
Minimum amount to invest
30 000 SEK
Loan number
#20253-1

This project has been completed and is not available for reservations.

Register account