Axxonen Properties • Stockholm

Invest in Boutique apartments on Östermalm

Rapidly-expanding property developer with high-profile projects on Östermalm is seeking capital to accelerate the development of its project portfolio.

Det som idag är en välkänd fastighetsutvecklare startade som ett fastighetsbolag 2004 och har sedan dess förvärvat, förvaltat och utvecklat över 400 lägenheter.

Bolaget har idag pågående utvecklingsprojekt i Stockholm med ett totalt försäljningsvärde överstigande 250 MSEK. Tills nyligen ägde bolaget (51%) även en förvaltningsportfölj med drygt 100 lägenheter i Karlstad, vilken avyttrades under sommaren 2015 i syfte att koncentrera verksamheten till bostadsutvecklingen i Stockholm.

En växande pipeline av i första hand bostäder och konverteringsprojekt i Stockholm gör att fastighetsutvecklaren står inför en kraftig expansion. Bolaget söker nu kapital för att verkställa och realisera pågående projekt samt att på ett ansvarsfullt sätt tillvarata de projektmöjligheter som bolaget har i en växande pipeline.

Investeringens styrkor

  • Preferensaktie - 11 % årlig avkastning
  • Gediget track-record med projekt i A-lägen
  • Kurspotential vid framtida notering

Att reservera andelar är en icke-bindande intresseanmälan där du indikerar beloppet du kan tänka dig att investera. Inom någon dag får du sedan ett utförligt investeringsmemorandum, en legal granskning, finansiella rapporter samt en digital teckningsamälan.

Capital raised in 49 days
16 490 000 SEK
Filed for bankruptcy
Number of investors
143
Investment type
Preferred stock
Annual target for return
11 %
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#15104-1

This project has been completed and is not available for reservations.