Solbackaslätten Ekonomisk förening • Norrtälje

Invest in Byggstartat parhusprojekt i Norrtälje

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu två parhus i Solbacka i Norrtälje. Lånet löper upp till ca 13 mån med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu fyra bostäder i form av två parhus i Solbacka, en lugn och barnvänlig stadsdel i Norrtälje. Arbetet med grunden är igång och anslutningar för vatten och avlopp har färdigställts. Grundelementen monteras inom kort och husen väntas att levereras inom en vecka. Bostäderna beräknas färdigställas i mars-april 2021.

Intäkterna för projektet väntas uppgå till ca 13,2 mkr med en vinstmarginal om ca 14 %. Flera bokningar har tagits emot för den första byggvisningen i november 2020. Moderbolaget, som ställer borgen för det aktuella lånet, har mångårig erfarenhet av fastighetsutveckling och redovisar en balansomslutning om ca 12,8 mkr per 2019-12-31.

Enligt plan lånar bolaget upp till 3,7 mkr i den andra kapitalresningen för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till ca 13 mån med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Markarbete pågår
  • Vinstmarginal ca 14 %
  • Erfaren fastighetsutvecklare

Capital raised
3 800 000 SEK
Repaid
Number of investors
56
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 13 mån
Annual target for return
9 %
Minimum amount to invest
20 000 SEK
Loan number
#20241-2

This project has been completed and is not available for reservations.