Ketju Yhtiöt Oy • Naantali • Finland

Invest in Havsnära nyproduktion i Nådendal

En erfaren bostadsutvecklare uppför nu nio bostäder i eftertraktat område i Nådendal. I dagsläget är fyra bostäder reserverade och projektet väntas färdigställas i augusti 2023. Lånet löper upp till ca 14 mån med 10% årsränta och säkerställs med bottenpant i arrenderätten samt personlig proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu nio bostäder i form av tre parhus samt tre villor i Nådendal, ca 17 km nordväst om Åbo. Bostäderna uppförs på den välkända ön Luonnonmaa där bland annat sommarresidenset för republikens president ligger. I dagsläget är fyra av bostäderna bokade.

Bygglov är beviljat och förberedande markarbeten pågår. Första husleveransen är bokad till vecka 41 och projektet väntas färdigställas i augusti 2023. Det totala projektvärdet beräknas uppgå till ca 4,36 MEUR med en belåningsgrad om ca 34%. Utvecklaren har erfarenhet av liknande projekt i området och ett lån återbetalades till Tessins investerare under sommaren 2022.

Bolaget lånar nu in upp till 900 000 EUR för att delfinansiera byggnationen. Ytterligare en kapitalresning planeras genomföras under 2022. Lånet löper upp till 14 mån med 10% årsränta och säkerställs med bottenpant i arrenderätten samt personlig proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Pant med bästa företräde

  • Fyra bostäder bokade

  • Erfaren utvecklare med återbetalt lån

Capital raised in 12 days
662 000 EUR
Country
Finland
Number of investors
81
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 14 mån
Annual target for return
10%
Minimum amount to invest
5 000 EUR
Loan number
#22156-1

This project has been completed and is not available for reservations.