Bostadsrättsföreningen Sjölanda Lakeview • Trollhättan

Invest in Försåld nyproduktion i Trollhättan

En fastighetsutvecklare uppför nu 26 bostäder med sjöutsikt strax utanför Trollhättan. Markarbetet pågår och 21 av bostäderna är sålda med förhandsavtal. Lånet löper upp till 19 mån med 8% årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu totalt 26 bostadsrätter i form av fyra radhus samt två flerbostadshus strax utanför Trollhättan. Läget är naturnära och bostäderna har utsikt över sjön Trehörningen. Matbutik, skola och andra serviceställen finns inom gångavstånd och Trollhättan centrum finns ca 12 km borta.

Bygglov är beviljat och markarbetet pågår. 21 av de totalt 26 bostäderna är sålda med förhandsavtal och inflyttning beräknas ske under Q3 2023. Projektet väntas ha ett intäktsvärde om ca 108 mkr vilket ger en belåningsgrad om ca 63%.

Bolaget lånar nu in upp till 10 mkr i en första kapitalresning för att delfinansiera byggnationen. Ytterligare upp till fyra lyft planeras genomföras under 2022 för att färdigställa projektet. Lånet löper upp till ca 19 mån med 8% årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheterna samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt

  • 21 av 26 bostäder sålda

  • Markarbetet pågår

Capital raised in 12 days
10 010 000 SEK
Number of investors
88
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 19 mån
Annual target for return
8%
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#22134-1

This project has been completed and is not available for reservations.