Kesälahden Rakennus Oy • Joensuu • Finland

Invest in Sista etappen i nyproduktion med bottenpant

En erfaren fastighetsutvecklare slutför nu ett pågående projekt omfattande totalt tre flerbostadshus i Joensuu, sydöstra Finland. Första etappen är slutsåld och färdigställd och under sommaren 2022 planeras byggstart avseende de sista 19 bostäderna. Lånet löper upp till 12 mån med 10% årsränta och säkerställs med fastighetspant med bästa rätt.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare slutför nu ett projekt omfattande totalt tre flerbostadshus i Joensuu, sydöstra Finland. Det första huset med 14 bostäder är slutsålt och färdigställt och byggnationen av det andra huset pågår. Den tredje och sista etappen planeras starta under sommaren 2022.

Det aktuella erbjudandet delfinansierar byggnationen av 19 bostäder i hus nr tre. Bygglov är beviljat och hittills har ca 1,5 MEUR investerats i etappen i form av markförvärv, garage samt gemensamma utrymmen i källarvåningen. Det kommande flerbostadshuset har värderats till ca 5,57 MEUR i färdigställt skick (värdetidpunkt april 2022). Projektet genomförs som ett RS- projekt vilket möjliggör en belåningsgrad om ca 24%.

Enligt plan lånar bolaget nu in ca 700 000 EUR med möjlighet till överteckning för att delfinansiera byggnationen av den tredje etappen. Lånet löper upp till 12 mån med 10% årsränta och säkerställs med fastighetspant med bästa rätt.

Investeringens styrkor

  • Första etappen slutsåld och färdigställd

  • Fastighetspant med bästa rätt

  • Långt gången produktion

Capital raised in 9 days
742 000 EUR
Country
Finland
Number of investors
77
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 12 mån
Annual target for return
10%
Minimum amount to invest
5 000 EUR
Loan number
#22125-2

This project has been completed and is not available for reservations.