BRF Horizon Lodge Himmelfjäll • Himmelfjäll

Invest in Byggstartat projekt med påbörjad försäljning

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu Horizon Lodge i Himmelfjäll, Sveriges snabbast växande skidanläggning. Lånet löper upp till 12 mån med 8% årsränta och säkerställs initialt med bottenpant i fastigheterna, proprieborgen samt personlig borgen.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu Horizon Lodge i Himmelfjäll, Sveriges snabbast växande skidanläggning. Himmelfjäll ligger i den populära skid-och semesterorten Idre med aktiviteter året om och med närhet till Idrefjällen Golfklubb samt den internationella flygplatsen. Projektet kommer i färdigställt skick att bestå av totalt 23 moderna bostadsrätter vid Himmelfjälls norra infart med ett optimalt ski-in/ski-out läge.

Mark- och grundarbetet är påbörjat och tre bostäder är i dagsläget bokade. Projektet, som har ett intäktsvärde om ca 142 mkr, beräknas färdigställas under Q4 2022. Offert för långsiktig finansiering vid färdigställandet har erhållits från en bank. Teamet bakom projektet har en mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen på både den nationella och internationella marknaden.

Bolaget lånar nu in 25 mkr i det andra av totalt sex lyft för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 12 mån med 8% årsränta och säkerställs med bottenpant med bästa rätt i fastigheterna, proprieborgen samt personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt

  • Ski-in/ski-out läge

  • Erfaret team

Capital raised in 0 minutes
25 000 000 SEK
Number of investors
1
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 12 mån
Annual target for return
8%
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#22118-2

This project has been completed and is not available for reservations.