Valento AB • Sigtuna

Invest in Nyproduktion 30 min från Stockholm city

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu en radhuslänga bestående av sex bostäder i expansiva Sigtuna Stadsängar, ca 30 min från centrala Stockholm. Plattgjutningen är färdigställd och stommarna levereras inom kort. Lånet löper upp till 6 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu en radhuslänga bestående av sex bostäder i expansiva Sigtuna Stadsängar, strax norr om Stockholm. Läget är optimalt med ca 30 min till centrala Stockholm och ca 10 min till Arlanda. Plattgjutningen är färdigställd och stommarna levereras i början av september 2022. Säljstarten planeras under hösten 2022.

Projektet väntas färdigställas under Q1 2023 med ett projektvärde om ca 41 mkr och vinstmarginal om ca 22%. Bolaget har genomfört ett flertal liknande projekt i Stockholm med omnejd. Tre av de tidigare projekten har delfinansierats via Tessin och samtliga har återbetalats.

Bolaget lånar nu in ca 10 mkr för att slutfinansiera byggnationen. Den aktuella resningen är det andra och sista lyftet i ett byggnadskreditiv under 2022. Lånet löper upp till 6 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant.

Investeringens styrkor

  • Tre återbetalda lån

  • Vinstmarginal ca 22%

  • Kort löptid

Capital raised in 3 days
10 070 000 SEK
Number of investors
63
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 6 mån
Annual target for return
8%
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#21190-2

This project has been completed and is not available for reservations.