Valento AB • Sigtuna

Invest in Radhusprojekt i expansiva Sigtuna

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu sex bostäder i Sigtuna, ca 30 min från centrala Stockholm. Bygglovet har vunnit laga kraft och markarbetet påbörjas inom kort. Lånet löper upp till 12 månader med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheten.

En erfaren fastighetsutvecklare uppför nu en radhuslänga bestående av sex bostäder i expansiva Sigtuna Stadsängar, ca 30 min från centrala Stockholm och ca 10 min från Arlanda. Bygglovet har vunnit laga kraft och markarbetet påbörjas inom kort. Försäljningen av bostäderna har inletts och köparna förväntas tillträda under sommaren 2022.

Projektvärdet beräknas uppgå till ca 42 mkr med en vinstmarginal om ca 24 %. Bolaget har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och har genomfört ett flertal projekt i Stockholm med omnejd. Tre av dessa projekt har finansierats via Tessin och samtliga lån har återbetalats.

Bolaget lånar nu in ca 15 mkr för att delfinansiera byggnationen. Den aktuella resningen är det första lyftet i ett byggnadskreditiv bestående av totalt två lyft under 2022. Lånet löper upp till 12 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheten.

Investeringens styrkor

  • Attraktivt område

  • Vinstmarginal ca 24 %

  • Fastighetspant med bästa rätt

Capital raised
15 050 000 SEK
Number of investors
33
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 12 mån
Annual target for return
8 %
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#21190-1

This project has been completed and is not available for reservations.