Brf Säljan Strand 3

Invest in Slutsåld etapp i pågående projekt

En fastighetsutvecklare med elva återbetalda projekt uppför nu 12 bostadsrätter i Sandviken. De aktuella bostäderna ingår i den tredje etappen av ett större projekt omfattande totalt 40 bostäder, varav alla är sålda med förhandsavtal. Lånet löper upp till ca 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med initial bottenpant i fastigheterna samt proprieborgen.

Översikt

Framfast-koncernen uppför nu ett slutsålt projekt med totalt 20 sjönära parhus i Sandviken, ca 4,5 km från centrum. Byggnationen av etapp 1 samt etapp 2 är i full gång, och byggnationen av den sista etappen omfattande 12 bostäder planeras starta inom kort.

I dagsläget är alla 12 bostäder sålda med förhandsavtal och tillträde är beräknat till september 2022. Det totala projektvärdet väntas uppgå till ca 37,5 mkr med ett preliminärt LTGDV om ca 73 %. Framfast har genomfört flertalet kapitalresningar via Tessin och hittills har elva bostadsprojekt om totalt ca 152 mkr återbetalats.

Bolaget lånar nu in upp till 16 mkr för att delfinansiera byggnationen av etapp 3. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med initial bottenpant i fastigheterna samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Slutsålt projekt

  • Flertalet återbetalda projekt

  • Slutfinansiering samt byggkreditiv beviljade

Capital raised in 8 hours
16 000 000 SEK
Number of investors
4
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 12 mån
Annual target for return
9 %
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#21154-1

This project has been completed and is not available for reservations.