NH Nordic Oy • Niittykumpu, Espoo • Finland

Invest in Försålda parhus med eftertraktat läge

Ett erfaret fastighetsbolag uppför nu fyra parhus i Esbo, Finland. 50% av bostäderna är bokade med bokningsavtal och projektet beräknas färdigställas under sommaren 2023. Lånet löper upp till 15 mån med 10% årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Översikt

Ett erfaret fastighetsbolag uppför nu fyra parhus i Esbo, strax väster om Helsingfors. Esbo är den andra största staden i Finland och ingår i huvudstadsregionen med bra kommunikationsmöjligheter till bland annat Helsingfors centrum. Bygglov är beviljat och rivningen av en befintlig villa på fastigheten pågår. Projektet beräknas färdigställas i juli 2023.

Fyra av de totalt åtta bostäderna är bokade och enligt mäklaren är intresset för resterande enheter stort. Projektvärdet väntas uppgå till ca 5,34 MEUR med en vinstmarginal om ca 19%. Projektet genomförs som ett RS-projekt vilket möjliggör en belåningsgrad om ca 34%. Teamet bakom projektet har gedigen erfarenhet av liknande projekt och totalt åtta lån har återbetalats till investerare hos Tessin.

Enligt plan lånar bolaget nu in upp till 710 000 EUR i syfte att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 15 mån med 10% årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • 50% bokningsgrad före byggstart

  • Åtta återbetalda lån

  • Bygglov beviljat

Capital raised in 13 days
662 000 EUR
Country
Finland
Number of investors
92
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 15 mån
Annual target for return
10%
Minimum amount to invest
3 000 EUR
Loan number
#21141-3

This project has been completed and is not available for reservations.