BRF North Park Villas 1 • Idre

Invest in Försålda bostadsrätter i Idre fjäll

En fastighetsutvecklare uppför nu den första bostadsetappen av totalt fem etapper i Idre. 15 av 16 enheter har bokats med bokningsavtal och byggnationen startar inom kort. Lånet löper upp till 12 månader med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu 16 bostadsrätter i en första av totalt fem bostadsetapper i populära Idre. Bostäderna uppförs i ett centralt läge med närhet till Himmelfjäll, Idrefjällen Golfklubb samt med bra kommunikationer till den nya internationella flygplatsen. Projektet är eftertraktat och totalt har 15 av 16 bostäder bokats i första etappen.

På området kommer projektet Idre North Park att utvecklas med ett 90-tal bostadsrätter, 40 villor och en exklusiv hotellbyggnad. Teamet bakom projektet är ett gäng erfarna företagare och bolaget som ställer borgen för det aktuella lånet redovisar preliminärt en balansomslutning om ca 51 mkr i april 2021.

Bolaget lånar nu in upp till 14 mkr för att delfinansiera första etappen i bostadsrättsprojektet. Ytterligare två lyft om totalt ca 26 mkr planeras genomföras under 2021. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med pant i fastigheterna samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • 15 av 16 lägenheter bokade

  • Fastighetspant

  • Erfaret team

Capital raised in 6 days
14 120 000 SEK
Number of investors
145
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 12 mån
Annual target for return
9 %
Minimum amount to invest
50 000 SEK
Loan number
#21137-1

This project has been completed and is not available for reservations.