Bostadsrättsföreningen Vitmossbyn • Sälen

Invest in Byggstartad nyproduktion nära pisten

En fastighetsutvecklare påbörjar den andra etappen i uppförandet av totalt 15 bostäder i Sälen. Elva av bostäderna är sålda och tillträds april 2022. Lånet löper upp till 13 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare påbörjar nu den andra etappen i ett pågående projekt i Sälen. Samtliga elva bostäder i första etappen är slutsålda med beräknat tillträde under april 2022. Bygglovet avseende etapp två, som omfattar uppförandet av fyra bostäder, är beviljat och projektering pågår. Försäljningen av projektets andra etapp har påbörjats och tillträdet beräknas till Q1 2023.

Läget för bostäderna är optimalt, strax norr om populära Sälfjällstorget i Lindvallen, med gångavstånd till längdskidspåret, restauranger och det stora utbudet av Lindvallens skidbackar. Projektet, som har ett intäktsvärde om totalt ca 52 mkr i färdigställt skick, har en beräknad vinstmarginal om ca 37%.

Bolaget lånar nu in upp till 4 mkr för att delfinansiera byggnationen av etapp två. Lånet löper upp till 13 mån med 8% årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt begränsad personlig borgen.

Investeringens styrkor

  • Första etappen slutsåld

  • 37% vinstmarginal

  • Pistnära läge

Capital raised
4 110 000 SEK
Number of investors
23
Investment type
Loan
Time to maturity
Upp till 13 mån
Annual target for return
8 %
Minimum amount to invest
100 000 SEK
Loan number
#21124-2

This project has been completed and is not available for reservations.