Nordic Trade Network • Stockholm

Invester i Komplet udlejet skærgårdsejendom

Entreprenøren bag en velkendt restaurant i Stockholm har købt en fuldt udlejet ejendom på Värmdö i Stockholms skærgård. Ejendommen skal udvikles med ny restaurant og café i eget regi.

Översikt

Ett bolag, som äger en välkänd restaurang i Stockholm, har förvärvat bolaget som äger en attraktivt placerad kommersiell fastighet vid Grisslinge Havsbad. Fastigheten inrymmer idag en restaurang, ett bageri-, ett café samt kontor. Bolaget har även förvärvat driftsbolagen för det befintliga bageriet och restaurangen och planerar att utveckla verksamheten.

Bolaget lånar nu in 18 mkr för att delfinansiera förvärvet av fastigheten samt bageri-, café- och restaurangverksamheten. Säkerhet lämnas i form av pantbrev i fastigheten med bäst inomläge efter befintliga inteckningar (18,4 mkr av värdering på 44 mkr). Utöver det lämnas aktiepant i ägarebolagen.

Lånet planeras att refinansieras inom 8-14 månader genom avyttring av befintligt fastighetsbestånd samt genom att öka belåningsgraden från banken efter ett fullt verksamhetsår.

Projektets styrkor

  • Pantbrev i fastigheten
  • Lång erfarenhet från liknande verksamhet
  • Stabila befintliga hyresgäster

Rejst kapital
16 950 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
199
Investeringstype
Lån
Løbetid
8-14 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#17108-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto