Koncepthus • Linköping

Invester i Trendy boliger tæt ved universitetet

Invester i et trendy og bæredygtigt projekt med ejerlejligheder i den nye og livlige bydel Vallastaden i Linköping. Invester i ejerlejligheder i Vallastaden, Linköping. 13 ud af 16 lejligheder er solgt med bindende kontrakt, og projektet forventes færdigt i Q1 2019. Lånet løber over ca. 5-10 måneder med 8 % i årligt afkast og sikres med ejendomspant, pantebrev samt selvskyldnerkaution.
Vallastaden
Vallastaden

Översikt

Ett entreprenörsdrivet företag som köper, utvecklar och säljer fastigheter på den svenska fastighetsmarknaden arbetar nu med ett spännande projekt i Linköping.

Bolaget har tidigare bland annat färdigställt projektet Nybyggnation av industrihallar i attraktivt läge som finansierades via Tessin och återbetalades under våren 2016. Bolaget planerar nu att, tillsammans med en arkitektstudio och en lokal entreprenör, uppföra en bostadsfastighet i centrala Linköping i det nya utvecklingsområdet, Vallastaden. Huset kommer att bestå av bostadsrättslägenheter fördelat på 14 lägenheter om 1-4 RoK.

Stadsdelen Vallastaden ligger attraktivt beläget strax väster om Linköpings innerstad med gångavstånd till universitetet och med 12 minuter på cykel till stadskärnan. Linköping är en av Sveriges snabbast växande städer med ca 150 000 invånare vilket medför gynnsamma förutsättningar för bostadsproduktion. Kommunen har stor bostadsbrist och inom tätorten pågår just nu ett antal bostadsprojekt.

Projektägaren tar nu in 10 mkr i lån till bostadsrättsföreningen, med pant i bolaget som äger marken samt borgen från koncern- och ägarbolag. Lånet löper över 12 mån med 10 % årsränta. Kapitalet ska, tillsammans med byggkreditiv samt projektägarens egna insats, användas för att genomföra projektet.

Projektets styrkor

  • Attraktivt läge med ett unikt koncept
  • Kort löptid
  • Tidigare återbetalt projekt

Rejst kapital
10 090 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
104
Investeringstype
Lån
Løbetid
12 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#16112-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.