Brf Illustrationen 6 • Linköping

Invester i Udsolgte studieboliger i Linköping

Invester i nye studieboliger i flot og miljømæssigt design i Vallastaden tæt ved universitetet. Samtlige lejligheder er solgt, byggeriet er startet og forventes færdigt og tilbagebetalt inden for 10-12 måneder.
Ilustrationen 6
Ilustrationen 6

Översikt

I västra Linköping ligger Campus Valla – en del av Linköpings universitet. Vallastaden är en satsning för att bygga samman Linköpings innerstad med universitetet och teknikparken Mjärdevi. Stadsbyggnadsprojektet är väl omtalat och kännetecknas av hållbarhet och socialt samspel. Här jobbar och studerar över 20 000 personer.

I Vallastaden bygger en fastighetsutvecklare ett visionärt och hållbart bostadsrättsprojekt med totalt 26 lägenheter om 1 346 kvm samt en lokal om 170 kvm. Samtliga lägenheter är sålda.

Allt i projektet har designats och byggts utifrån riktlinjer för passivbyggande, vilket ger en konstruktion med lägre energiförbrukning. Tillsammans med organiska byggmaterial gör detta huset till ett smartare och hållbarare boendealternativ.

Fastighetsutvecklaren tar nu in 15 mkr i lån till bostadsrättsföreningen för att delfinansiera färdigställandet, med aktiepant i fastighetsutvecklarens två ägarbolag. Dessa bolag lämnar också proprieborgen för lånet.

Lånet löper över 10 - 12 mån med 10 % ränta, vilket motsvarar en årsränta på mellan 10 - 11,5 %. Kapitalet ska användas för att färdigställa projektet tillsammans med ett byggkreditiv från Swedbank Linköping.

Projektets styrkor

  • Slutsålt projekt
  • En unik produkt i växande område
  • 10 – 12 mån löptid

Rejst kapital
15 190 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
156
Investeringstype
Lån
Løbetid
10-12 måneder
Årligt mål for afkast
10 - 11,5 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#16117-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.