Lark Fastighet AB • Idre

Invester i Pistnära parhus i fjällen

Investera i nybyggnationen av 16 bostäder fördelade på åtta parhus placerat mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll. Markarbetet är påbörjat och husen beräknas vara inflyttningsklara sommaren 2020. Lånet löper upp till 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant med bästa rätt samt proprieborgen.

Översikt

En fastighetsutvecklare uppför nu första etappen av ett fjällhusprojekt om åtta parhus med totalt 16 bostadsrätter mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll. Idre Himmelfjäl invigs julen 2019 med sina första åtta liftar och ca 18 nedfarter. Husen är framtagna i samarbete med Semrén & Månsson och representerar en modern design samtidigt som stor hänsyn har tagits till miljö och natur.

I dagsläget är sex av 16 bostäder bokade och ytterligare tre bokningsavtal väntas signeras inom kort. Fyra grunder är klara för stomresning och just nu pågår gjutning av resterande fyra parhusgrunder. Första stommen leveras i början på december och husen beräknas stå inflyttningsklara sommaren 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 10 mkr för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med bottenpant samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant med bästa rätt
  • Läge nära aktiviteterna
  • Markarbetet i slutfas
Rejst kapital
10 180 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
63
Investeringstype
Lån
Løbetid
upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#19160-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.