Atty Construction AB • Ödåkra

Invester i Unik ejendomskonvertering i Helsingborg

En ejendomsudvikler gennemfører en konvertering af en industriejendom i Ödåkra, uden for Helsingborg. Lånet løber op til 18 måneder med en årlig rente på 10 % og sikres med ejendomspant samt selvskyldnerkaution.

Översikt

En fastighetsutvecklare äger en industrifastighet i tätorten Ödåkra, strax utanför Helsingborg. Den befintliga byggnaden på fastigheten har tidigare brukats som spritfabrik och bolaget har sedan förvärvet arbetat med att utveckla och anpassa den då tomställda fastigheten för nya hyresgäster som idag innefattar butiker, restauranger och även bostäder. Teamet bakom bolaget har mångårig erfarenhet av projektutveckling och fastighetsförvaltning och koncernens totala fastighetsbestånd uppgår till ett värde av ca 95 mkr. Fastigheten i Ödåkra har i befintligt skick värderats till ca 62 mkr (värdetidpunkt 2019-05-15), med potentialen att uppgå till ett värde om 70 mkr då planerad anpassning för de kontrakterade hyresgästerna är genomförd. Inflyttning väntas slutföras våren 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 10 mkr för att finansiera fortsatt ombyggnation och hyresgästanpassningar för fastigheten. Lånet löper upp till 18 mån med 10 % årsränta och säkerställs med pant i fastighet samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • Värde om 62 mkr med 65 % belåning
  • Prioriterat utvecklingsområde

Rejst kapital
10 100 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
136
Investeringstype
Lån
Løbetid
18 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#19136-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto