Framfast Ludvika 5:53 Förvaltning AB • Ludvika

Invester i Sjönära hyresrätter med investeringsstöd

Investera i uppförandet av 32 byggstartade hyresrätter i Ludvika, 10 min från centrum. Lånet löper upp till ca 21 mån med 10 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheter samt proprieborgen.

Översikt

Framfast-koncernen uppför nu 32 sjönära hyresrätter i Ludvika, ca 10 min från centrum. Projektet, som värderats till 50 mkr, har byggstartat och markarbetet är i full gång. Efterfrågan på nya hyresbostäder i Ludvika är hög och bolaget har som målbild att bostäderna är fullt uthyrda vid färdigställandet i Q4 2021. Lånet refinansieras med slutfinansiering via bank samt statligt investeringsstöd om 16 mkr.

Teamet bakom bolaget har genomfört flertalet kapitalresningar via Tessin och hittills har åtta bostadsrättsprojekt om totalt ca 115 mkr återbetalats. Nu planerar bolaget att utöka verksamheten med byggnation av hyresrätter och en bred portfölj med flertalet hyresrättsprojekt har skapats. Samtliga projekt i pipen har erhållit bygglov och tre har beviljats investeringsstöd. Strategin är att komplettera bostadsrättsutvecklingen med ytterligare ett ben i långsiktigt fastighetsägande och förvaltning.

Bolaget lånar nu in upp till 10 mkr i en första resning för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 21 mån med 10 % årsränta och säkerställs med bottenpant i fastigheter samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Bottenpant
  • Beviljat statligt investeringstöd
  • Återbetalda projekt om 115 mkr

Rejst kapital
10 080 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
101
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 21 mån
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#20188-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.