Arvidsson Business Consulting AB • Mälardalen

Invester i Klimatsmarta hyresrätter i Enköping

Investera i uppförandet av fyra hyresrätter ca 3 km från Enköpings centrum. Markarbete och gjutning av grund är färdigställt och stommarna levereras inom kort. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt personlig borgen.

Översikt

Ett fastighetsbolag uppför nu hyresrätter i en kommun med bostadsbrist. Bostäderna byggs centralt i Enköping ca en timme nordväst om Stockholm. Projektet omfattar fyra energieffektiva hyresbostäder fördelat på två st 2 RoK samt två st 3 RoK som byggs nära förskola, skola samt idrottsplats. Markarbete och gjutning av grund är färdigställt och leverans av huskroppen väntas inom kort.

Värme och el väntas erhållas från bergvärme samt solpaneler på huset. I kombination med ett högeffektivt FTX-system genereras därmed ett överskott av el och minskade driftskostnader. Samtliga enheter beräknas stå inflyttningsklara i mars-april 2020.

Bolaget lånar nu in upp till 4 mkr för att delfinansiera byggnationen av hyresrätterna. Lånet löper upp till 12 mån med 9 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt personlig borgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • Hög efterfrågan på hyresrätter
  • Minsta investering 20 000 kr
Rejst kapital
4 120 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
59
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 12 mån
Årligt mål for afkast
9 %
Minimumsinvestering
20 000 SEK
Lånenummer
#19155-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.