Rasouli Invest • Åtvidaberg

Invester i Nyopførte ejerlejligheder uden for Linköping

En ejendomsudvikler har opkøbt en ejendom i Åtvidaberg med det formål at opføre otte lejligheder. Lånet løber op til 12 måneder med 9 % i årligt afkast og sikres med ejendomspant og selvskyldnerkaution.

Översikt

En fastighetsutvecklare genomför ett hyresrättsprojekt i centrala Åtvidaberg, ca 30 minuters bilfärd från universitetsstaden Linköping. Det stora antalet studenter i Linköping och Norrköping sätter stor press på bostadsmarknaden i kranskommunerna och Åtvidaberg benämns som en bra pendlingsort för studerande i Linköping.

Projektet omfattar åtta hyresbostäder och byggnationen är långt framskriden med det första av två våningsplan färdigställt. Bostäderna väntas stå inflyttningsklara i slutet av sommaren 2019 och i dagsläget är hyresavtal avseende sju av åtta lägenheter tecknade. Fastigheten värderas till ca 12 mkr i färdigställt skick med ett årligt driftnetto om ca 5 %.

Bolaget lånar nu in upp till 3,5 mkr för att delfinansiera färdigställandet av projektet. Lånet löper upp till 12 mån med årlig avkastning om 9 % och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • Byggstartat projekt
  • Beviljat byggkreditiv

Rejst kapital
3 520 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
40
Investeringstype
Lån
Løbetid
Op til 12 måneder
Årligt mål for afkast
9 %
Minimumsinvestering
20 000 SEK
Lånenummer
#19125-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.