Atella Fastigheter AB • Stockholm

Invester i Bynære dobbelthuse i Älvsjö

Erfaren ejendomsudvikler opfører fem ejerlejligheder i Älvsjö, lige uden for hjertet af Stockholm. Salget er i gang og pt. er tre af fem enheder solgt med bindende aftale. Rækkehuse forventes færdige i september 2019. Lånet løber over ca. 10-16 måneder med med 10 % årlig rente og sikres med ejendomspant, selvskyldnerkaution samt aktiepant.

Översikt

Fastighetsutvecklaren genomför ett projekt om fyra parhuslägenheter och ett studiohus i Älvsjö i södra Stockholm. Projektet har beviljats bygglov och markarbetet påbörjas inom kort. I dagsläget är tre av parhusbostäderna sålda med bindande förhandsavtal och inflyttningen planeras starta i september 2019.

Teamet bakom bolaget har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen och har genomfört ett flertal bostadsprojekt i Stockholmsområdet. De har bland annat uppfört bostadsrätter i Älvsjö där inflyttning nu pågår, och de har också ett pågående projekt i Huddinge där 29 av 30 bostäder är sålda.

Bolaget lånar nu in upp till 13 mkr för att delfinansiera projektet. Lånet löper över ca 10 - 16 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen samt aktiepant.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • 3 av 5 bostäder sålda med bindande avtal
  • Eftertraktat läge med sju min pendling in till Stockholm city

Rejst kapital
13 080 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
192
Investeringstype
Lån
Løbetid
10-16 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#19116-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.