P.E. Invest Aktiebolag • Sverige

Invester i Legeland med lang lejeaftale

Nordens største legelandskæde er tilbage! Nu har du mulighed for at investere i tre nye legeland for en førende aktør i branchen. Der er oprettet 12-årige lejekontrakter for ejendommen, og projektejeren har allerede en langsigtet ejer på plads til to af legelandene.

Översikt

En fastighetsutvecklare har tidigare uppfört lekland för Leo's Lekland i Karlstad och Sundsvall. Det senare delfinansierades via Tessin under 2015. Leo's Lekland i Sundsvall inviges i februari i år och lockade mängder av leksugna barn och vuxna som stojade runt i den 4 000 kvadratmeter stora lokalen bland rutschbanor, klätterställningar och studsmattor.

Strax efter den lyckade premiären återbetalades investeringen inklusive den överenskomna årsavkastningen motsvarande 11% till Tessins investerare.

Tre nya lekland

Fastighetsutvecklaren har nu tecknat 12-åriga hyresavtal med Leo’s Lekland för att uppföra ytterligare tre lekland. Samtliga lekland är redan sålda till samma köpare som tidigare köpt leklanden i Karlstad och Sundsvall. Byggnationen utförs av byggfirman som uppfört de två tidigare leklanden.

Projektets styrkor

  • Etablerad och beprövad samarbetsform mellan P.E Invest, Leo's Lekland, köparen samt byggfirman
  • 12-åriga hyresavtal och försäljning av leklanden innan byggstart
  • Totalentreprenad med färdigställandeförsäkring

Rejst kapital
15 040 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
125
Investeringstype
Lån
Løbetid
14 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#16102-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto