Zenergy • Skillingaryd

Invester i Lejeboliger med kort produktionstid

Invester i opførelsen af 23 lejeboliger i Småland. Lånet løber ca. 12-24 måneder med et årligt afkast på 10 % og sikres med ejendomspant, selvskyldnerkaution samt sekundær aktiepant.
Vardagsrum
Vardagsrum

Översikt

Bostadsutvecklare uppför 23 hyresrätter i Småland. Byggnationen är långt framskriden och de första bostäderna väntas färdigställas i oktober 2018. Projektets första fas delfinansierades genom en kapitalresning via Tessin.

I början av september 2018 hölls en lägenhetsvisning med ett flertal intressenter och i dagsläget fyller den interna kön upp samtliga lägenheter. Teckning av hyresavtal väntas ske under september/oktober 2018.

Projektet har beviljats statligt investeringsstöd om ca 8,6 mkr, vilket erhålls efter slutbesiktningen. Lånet planeras att refinansieras genom upptagande av ett långsiktigt banklån efter färdigställandet.

Utvecklaren lånar nu in upp till 7 mkr för att delfinansiera färdigställandet av projektet. Lånet löper upp till 24 mån med 10 % årsavkastning och säkerställs med fastighetspant, proprieborgen och aktiepant i andra hand. Låntagaren har möjlighet att återbetala, alternativt amortera efter att lånet löpt i 12 mån.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • Beviljat statligt investeringsstöd
  • Minsta investering 30 000 kr

Rejst kapital
7 090 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
145
Investeringstype
Lån
Løbetid
12-24 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
30 000 SEK
Lånenummer
#18128-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.