Jeroc Fastigheter AB • Stockholm

Invester i Køb af ejendom i det nordlige Stockholm

Et ejendomsselskab gennemfører nu opkøb af to industriejendomme i Norrtälje med det formål at ekspandere sine aktiviteter. Lånet løber op til 12 måneder med 9 % i årlig rente og sikres med ejendomspant og selvskyldnerkaution.

Översikt

En fastighetsförvaltare som ingår i en etablerad koncern där det huvudsakligen bedrivs verksamhet inom el- och fastighetsservice i norra Stockholm, planerar nu att förvärva två industrifastigheter i Norrtälje i syfte att expandera sin verksamhet. Handpenning är erlagd och tillträde väntas ske i juli 2019.

Den samlade fastighetsportföljen värderas efter förvärvet till ca 104 mkr med en total belåningsgrad på 46 %. Till förmån för det aktuella förvärvet pantsätts två befintliga hyresfastigheter i Norrtälje som omfattar totalt 25 bostäder och 6 lokaler. Samtliga bostäder, och 5 av 6 lokaler, är uthyrda och fastigheterna värderas till totalt ca 46 mkr med en belåning på ca 53 %

Bolaget lånar nu in upp till 7 mkr för att delfinansiera fastighetsförvärvet. Lånet löper upp till 12 mån med en årsränta på 9 % och säkerställs med fastighetspant samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • Låg belåningsgrad
  • Mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning

Rejst kapital
7 090 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
20
Investeringstype
Lån
Løbetid
Op til 12 måneder
Årligt mål for afkast
9 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#19130-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.