AB-hem • Centrale Sverige

Invester i Hurtigt voksende udlejningsportefølje i det centrale Sverige

Invester i ejendomsselskab i vækst med portefølje i det centrale Sverige. Selskabet har planer om at ekspandere og opkøbe nye ejendomme på sit aktivitetsområde, og investeringen løber med 9 % årligt afkast.

Översikt

Ett renodlat fastighetsbolag reser nu kapital för att förvärva nya fastigheter i Mellansverige. Verksamheten bedrivs på mycket lång sikt och målsättningen är att tillhandahålla vackra, naturnära bostäder som är varsamt renoverade och har ett svenskt kulturvärde. Bolagets strategi är att äga och förvalta fastigheter på flera orter och har sedan 2009 byggt upp ett fastighetsvärde om ca 195 mkr.

Idag består det samlande fastighetsbeståndet av 400 lägenheter, en ökning med 400 % på åtta år. Målsättningen är att öka beståndet till cirka 800 lägenheter inom de närmaste tre åren.

Bolaget planerar att förvärva fastigheter inom samma segment och tar nu in kapital för fortsatta fastighetsförvärv. Bolaget har tidigare genomfört en kapitalresning via Tessin för att förvärva fastigheter i projektet Expansivt bostadsbolag i Mellansverige.

Fastighetsbolaget lånar nu in 10 mkr för att delfinansiera nya förvärv i Mellansverige. Lånet löper över 24 månader med en årsränta om 9 % och säkerheter i form av fastighetspant, aktiepant, samt moderbolagsborgen.

Projektets styrkor

  • Fastighetspant
  • Minsta investering 20 000 kr
  • Upprustat bestånd med sund belåning

Rejst kapital
8 120 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
200
Investeringstype
Lån
Løbetid
24 måneder
Årligt mål for afkast
9 %
Minimumsinvestering
20 000 SEK
Lånenummer
#17127-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.