BRF Hällestrand • Strömstad

Invester i Kystnære fritidshuse i Strömstad

Invester i opførelsen af 37 fritidshuse i Hällestrand fem minutter fra Strömstad. Investeringen løber 10-14 måneder med 10 % i årligt afkast og med sikkerhed i form af aktiepant samt pant i ejendom.

Översikt

Ett fastighetsbolag har startat ett projekt strax utanför Strömstad där 37 fritidshus uppförs med utsikt över havet. Bygglov har vunnit laga kraft och byggnationen av fritidshusen startade under våren 2017.

Fritidshusen byggs i Hällestrand, fem minuter från Strömstad. Området är känt som ett populärt resmål för både svenska och utländska turister under sommaren med gott om gästhamnar, stjärnkrogar och sevärda promenadstråk.

Bolaget ingår i en stor fastighetskoncern, som bedriver verksamhet inom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och fastighetstransaktioner. Koncernen utvecklar och förvaltar fastigheter främst i västra Sverige, och har bedrivit fastighetsverksamhet sedan 90-talet.

Fastighetsutvecklaren tar nu in 20 mkr i lån för att delfinansiera uppförandet av fritidshusen. Lånet löper över 10 - 14 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt aktiepant i ägarbolagen.

Projektets styrkor

  • Starka ägare med solid fastighetsbakgrund
  • Pant i fastighet
  • Köpstark målgrupp

Rejst kapital
15 500 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
198
Investeringstype
Lån
Løbetid
10-14 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#17119-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.