Framfastgruppen • Strängnäs

Invester i Udsolgt projekt med rækkehuse i Strängnäs

Invester i opførelsen af af rækkehuslejlighed status som lejligheder i Södermanland. Lånet løber over ca. 10-12 måneder med 10 % årligt afkast og sikres med ejendomspant, aktiepant, selvskyldnerkaution og pantebrev.
Baksida
Baksida

Översikt

En projektutvecklare uppför nu bostadsrätter i Södermanland. Utvecklaren har genomfört sex kapitalresningar via Tessin och fyra av projekten, Slutsålda radhus mitt i Mälardalen etapp 1 och etapp 2, Slutsålt radhusprojekt i Borlänge samt Slutsålda kedjehus i Strängnäs har återbetalats till investerarna. De två pågående projekten löper enligt plan.

Bostäderna i projektet byggs som radhus och i dagsläget är ett antal sålda med bindande förhandsavtal och ytterligare ett antal är bokade. Markarbetet har påbörjats och den första husleveransen är planerad till årsskiftet 2018/2019. Inflyttning väntas ske senast i september 2019.

Bolaget lånar nu in ca 15 mkr, med möjlig överteckning upp till 20 mkr, för att delfinansiera projektet. Lånet löper över 10 - 12 mån med 10 % årsränta och säkerställs med fastighetspant, aktiepant, proprieborgen samt springing mortgage.

Projektets styrkor

  • Fyra återbetalda kapitalresningar via Tessin
  • 65 % sålt med bindande förhandsavtal
  • Fastighetspant

Rejst kapital
20 070 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
233
Investeringstype
Lån
Løbetid
10-12 måneder
Årligt mål for afkast
10 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#18126-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.