Lark Fastighet AB • Idre

Invester i Nybyggnation i eftertraktad skidort

Investera i andra etappen av ett nyproduktionsprojekt där totalt sju parhus placerade mellan Idre By, Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll uppförs. Lånet löper upp till 17 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant samt proprieborgen.

Översikt

Ett erfaret fastighetsbolag uppför nu sju parhus med 14 lägenheter mellan Idre By, Idre Fjäll och nya Idre Himmelfjäll. Projektet, som har ett totalt intäktsvärde om ca 51 mkr (värdetidpunkt augusti 2021), har byggstartat och i dagsläget pågår plattgjutning parallellt med stomresning för 10 bostäder. Fyra bostäder är resta samt tätade och det interiöra arbetet har påbörjats. Det finns ett stort förhandsintresse för projektet trots att säljstarten officiellt ej har påbörjats och i nuläget har sju köpare anmält intresse för bostäderna.

De aktuella bostäderna formar etapp 2 i en befintlig bostadsrättsförening där första etappen har färdigställts, slutsålts och tillträtts av köparna. Första etappen delfinansierades via Tessin och lånen återbetalades till investerarna i februari respektive juni 2021. Den aktuella etappen beräknas färdigställas under Q3 2022 med en vinstmarginal om ca 19,2 %.

Bolaget lånar nu in upp till 20 mkr för att delfinansiera byggnationen. Lånet löper upp till 17 mån med 8 % årsränta och säkerställs med bottenpant samt proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Bottenpant
  • Erfaret fastighetsbolag
  • Två återbetalda kapitalresningar via Tessin

Restkapital på 5 dage
20 090 000 SEK
Antal investorer
178
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 17 mån
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#21152-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.