Koncepthus • Østkysten

Invester i Køb af udlejningsejendom beliggende ved kysten

En ejendomsudvikler med en eksisterende ejendomsportefølje på ca. 175 mkr låner nu kapital til at finansiere den fortsat ekspansion. Lånet løber over ca. 3-12 måneder med 8 % i årligt afkast og sikres med pant i ejerlejligheder samt selvskyldnerkaution.
Kök
Kök

Översikt

Investera i en fastighetsutvecklare som är verksam inom nyproduktion, förvaltning och utveckling av fastigheter. Koncernen har ett befintligt fastighetsbestånd om ca 175 mkr, med fastigheter belägna runt om i landet.

Bolaget verkar nu för fortsatt expansion med fokus på att utöka sin förvaltningsportfölj och planerar bland annat förvärv av ett befintligt hyresbestånd på den svenska östkusten. Bolaget har tidigare rest kapital via Tessin i projekten "Nybyggnation av industrihallar i attraktivt läge" och "Trendigt boende nära universitetet". Projekten återbetalades till investerarna under sommaren 2016 respektive sommaren 2018.

Bolaget lånar nu in upp till 5 mkr i syfte att delfinansiera kommande fastighetsförvärv. Lånet löper över 3 - 12 mån med möjlighet till amortering efter 3 mån. Den årliga avkastningen uppgår till 8 % och lånet säkerställs med pant i bostadsrätter samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Minsta investering 20 000 kr
  • Befintligt bestånd om ca 175 mkr
  • Två återbetalda kapitalresningar via Tessin

Rejst kapital
5 150 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
98
Investeringstype
Lån
Løbetid
3-12 måneder
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
20 000 SEK
Lånenummer
#18134-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.