Annika Backlund AB • Centrale Sverige

Invester i Ekspansivt ejendomsselskab i det centrale Sverige

Deltag i opførelsen af boliger beliggende tæt ved natur, og vær på samme tid med til at værne på svensk kulturarv i en voksende udlejningsportefølje i det centrale Sverige.

Översikt

Ett renodlat fastighetsbolag som sedan 2009 äger och förvaltar bostäder i Mellansverige planerar att växa med fastigheter inom samma segment och tar nu in kapital för fortsatta förvärv.

Idag består beståndet av 352 lägenheter och bolaget har en omsättning på ca 21 mkr. Målsättningen är att öka beståndet till cirka 500 lägenheter och nå en omsättning om 35 mkr.

Bolagets strategi är att äga och förvalta fastigheter på flera orter i Mellansverige och bolaget har sedan 2009 byggt upp ett fastighetsvärde om 170 mkr. Verksamheten bedrivs på mycket lång sikt och målsättningen är att tillhandahålla vackra, naturnära bostäder som är varsamt renoverade och har ett svenskt kulturvärde.

Investeringen löper med en preferensränta om 9 % årligen med en löpande kupongutdelning halvårsvis. Löptiden på investeringen är mellan 18-24 månader.

Bolagets styrkor

  • Sund belåning
  • Upprustat och välskött bestånd

Rejst kapital
11 988 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
183
Investeringstype
Præferenceaktier
Løbetid
18-24 måneder
Årligt mål for afkast
9 %
Minimumsinvestering
48 000 SEK
Lånenummer
#16110-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.

Opret konto