Celon Förvaltning • Stockholm

Invester i Citylejligheder midt på Kungsholmen

Invester i et konverteringsprojekt i hjertet af Kungsholmen, hvor en velkendt ejendomsudvikler konverterer et kontorlokale ved Fridhemsplan til 13 små pladseffektive lejligheder med utrolig lav afgift. Der er bevilget byggetilladelse Bygglov, produktionen starter i december og tilbagebetaling sker inden for 10-12 måneder.
Tomtebogatan
Tomtebogatan

Översikt

En välkänd fastighetsutvecklare konverterar en kontorslokal till 13 stycken mindre bostadsrättslägenheter i storleken 20 – 40 kvm mitt på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Bygglov har beviljats och lägenhetsproduktionen kommer att starta under december månad 2016. Beräknad inflyttning är Q4 2017.

Fastigheten är belägen i ett av Stockholms mest eftertraktade bostadslägen vid Fridhemsplan på Kungsholmen, med närhet till all form av service och kommunikation. I trappuppgången ligger både Coop Daglivs och en av ingångarna till Fridhemsplans tunnelbana. Tvärs över gatan ligger Västermalmsgallerian som erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger.

Bolaget arbetar med exploatering, förvaltning och utveckling av olika fastighetsprojekt. De är specialiserade på förädling av råvindar, lokaler samt gårdshus till exklusiva bostäder i Stockholms innerstad. Sedan starten 2010 har bolaget nått upp till en omsättning om ca 200 mkr.

Fastighetsutvecklaren tar nu in 15 mkr i lån för att delfinansiera förvärvet och ombyggnationen av lokalen.

Lånet löper över 10 - 12 mån med 8 – 9,6 % ränta. Kapitalet ska användas för att färdigställa projektet tillsammans med eget kapital från projektägaren.

Projektets styrkor

  • Bästa läge i Stockholms city
  • Attraktiva små lägenheter innanför tullarna
  • 10 - 12 mån löptid

Rejst kapital
15 000 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
133
Investeringstype
Lån
Løbetid
10-12 måneder
Årligt mål for afkast
8 - 9,6 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#16119-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.