Paradoumo Bostadsutveckling AB • Södertälje

Invester i Lejeboliger beliggende nær centrum

En boligudvikler gennemfører et projekt med i alt 30 ejerlejligheder beliggende nær centrum i Södertälje. Lånet løber over ca. 6-8 måneder med 11 % i årlig rente og sikres med pant i byggeret, sekundær pant i aktier samt selvskyldnerkaution.

Översikt

Fastighetsutvecklaren uppför ett bostadsprojekt om totalt 30 hyresrätter i Södertälje, där den genomsnittliga kötiden för liknande bostäder uppgår till ca 4 - 6 år. Markarbetet är genomfört och produktionen av husmodulerna har påbörjats. Projektet väntas färdigställas under augusti 2019.

Lånet planeras att refinansieras genom ett långsiktigt banklån från välkänd bank efter färdigställandet. Projektet värderas i färdigställt skick till ca 57 mkr med en belåningsgrad om ca 53 %.

Bolaget lånar nu in upp till 15 mkr för att delfinansiera färdigställandet av projektet. Den första deletappen av projektet finansierades delvis genom en kapitalresning via Tessin. Lånet löper över ca 6 - 8 mån med 11 % årsränta och säkerställs med pant i tomträtt, andrahandspant i aktier samt proprieborgen.

Projektets styrkor

  • Hög efterfrågan på hyresrätter i området
  • Pant i tomträtt
  • Centrumnära läge

Rejst kapital
15 020 000 SEK
Tilbagebetalt
Antal investorer
112
Investeringstype
Lån
Løbetid
Op til 8 måneder
Årligt mål for afkast
11 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#19110-1

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.