Fagus Utveckling AB • Stockholm

Invester i Färdigställande av villa på Lidingö

En erfaren fastighetsutvecklare bygger nu en villa på ca 350 kvm på Lidingö i Stockholm, med utsikt direkt över Lilla Värtan. Lånet löper upp till 6 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt begränsad proprieborgen.

Översikt

En erfaren fastighetsutvecklare färdigställer nu en villa på ca 350 kvm på Lidingö i Stockholm. Fastigheten ligger i området Torsvik, med utsikt direkt över Lidingöbron. Utvecklaren har tidigare erfarenhet av utveckling i området då de under 2017 och 2020 uppförde två villor i närheten vars marknadsvärde uppgick till ca 30 mkr vardera.

I dagsläget pågår stomresningen och färdigställandet beräknas till februari 2022. Projektet har värderats till ca 35 mkr i färdigställt skick (mäklarens uppskattning i januari 2021) och hittills har ca 19,8 mkr investerats i form av förvärv och byggnation. Teamet bakom bolaget har rest kapital via Tessin tidigare för ett flertal olika projekt och fem lån har återbetalats till investerarna under 2020/2021.

Enligt plan lånar bolaget nu in upp till 6,6 mkr i en tredje och sista kapitalresning för att färdigställa byggnationen. Lånet löper upp till 6 mån med 8 % årsränta och säkerställs med fastighetspant samt begränsad proprieborgen.

Investeringens styrkor

  • Eftertraktat område
  • Långt gången byggnation
  • Fem återbetalda lån via Tessin

Rejst kapital
6 640 000 SEK
Udskudt udbetaling
Antal investorer
24
Investeringstype
Lån
Løbetid
Upp till 6 mån
Årligt mål for afkast
8 %
Minimumsinvestering
50 000 SEK
Lånenummer
#21107-3

Dette projekt er afsluttet, og vi modtager ikke længere reservationer.